Echilibrat anvelope

Ne ocupăm de

ECHILIBRAREA ANVELOPEI MONTATE

Este de înțeles că o anvelopă proaspăt montată are nevoie de o echilibrare. De ce este nevoie însă de așa ceva? Anvelopele și jantele pot prezenta varii imperfecțiuni de echilibrare, fie că sunt noi sau second hand. Noi ne asigurăm că pleci echilibrat de la noi. Nu spiritual ci mecanic și tehnic. Poate și spiritual, fiind mulțumit de serviciile noastre…!

O roată neechilibrată prezintă riscul de:

Uzură accentuată a rulmenților roților

O roată neechilibrată prezintă riscul de:

Uzură prematură a amortizoarelor

O roată neechilibrată prezintă riscul de:

Uzura unor componente din mecanismul de direcție

O roată neechilibrată prezintă riscul de:

Risc al deficiențelor în condus și siguranță a circulației

Care sunt

DEFICIENȚELE DEZECHILIBRULUI ROȚILOR

Suntem obișnuiți să conducem zi de zi fără a ne îngrijora adesea nici măcar de schimbul uleiului sau a presiunii din roți. Toate acestea lucruri ne pun viața în primejdie! Nu mai vorbim aici de mentenanța corectă a unui autoturism ci de buna funcționare a sa pentru a ne duce din punctul A în punctul B în siguranță.

Dezechilibrul roților poate fi cauzat nu doar de defecte din fabrică ci deseori – în cazuri autohtone – din cauza circulării pe drumuri cu denivelări extreme sau gropi. Acest dezechilibru mai poate apărea prin impactul puternic cu o bordură sau chiar în cazul unor frânări puternice! Noi ne asigurăm că remediem această situație!